Showroom Bang & Olufsen AVIAȚIEI

Showroom Bang & Olufsen AVIAȚIEI

Descoperă întregul portofoliu de produse Bang & Olufsen, alături de noul concept specialty coffee, în cea mai sofisticată ambianță sonoră din București, Aviației, la ONE Herăstrău Towers.

Te așteptăm cu chef de vorbă, povești frumoase, dar și multă experiență în instalarea și configurarea produselor Audio-Video.

Mereu avem oferte speciale si produse in exclusivitate.

BeoCafe Specialty Coffee

BeoCafe - Bang & Olufsen Aviatiei este operat de AudioMonkey.ro - cel mai nou magazin și showroom multibrand de echipamente hi-fi și home-cinema fondat de Bogdan și Monica în 2020
Promitem sa "vorbim" mereu pe limba oamenilor, sa fim un adevarat partener tehnic la instalarea produselor, dar si o sursa continua de sfaturi pentru a va ajuta sa utilizati la maxim sistemele achizitionate de la noi (… si nu numai, :) ).

Produsele de top Bang & Olufsen

Beovision Harmony, Theatre si Contour - cele mai sofisticate sisteme TV, potrivite in oricare din camerele casei si configurabile pentru orice scenariu de folosire. 

Boxele Beolab 50 si Beolab 90 - high-power, dar si high-end performance - solutia perfecta pentru un interior sofisticat.

Sistemele audio Beolab 28 si Beolab 18, configurate cu pricepere pot asigura ambientul sonor sofisticat si rafinat - o semnatura "statement" pentru gusturile proprietarilor.

Si, o evolutie surprinzatoare - Beolab 8, solutia perfecta pentru un sistem audio independent sau componenta a unui sistem surround Bang & Olufsen.

Produsele Flexible Living

Beosound A9 "icon"-ul ultimilor 10 ani, ajuns acum la a 5-a generatie, Beosound Balance, Beosound Level si Emerge - boxele multiroom high-end sunt demonstrate si configurate, astfel incat sa demonstram toate scenariile posibile de utilizare.

Beosound 2 - noua versiune - 3rd generation instalat ca sistem unitar sau ca varianta stereo de sonorizare premium.

Produsele portabile si on-the-go

Beosound A1, Explore si Beolit 20 - cele mai populare produse Bang & Olufsen, gata sa anime orice eveniment in familie - acasa, la plaja, in padure sau la pescuit.

Castile Bang & Olufsen au ajuns la versiuni foarte evoluate. Putem sa consideram ca detin suprematia la castile in-ear true wireless cu Beoplay EX, iar cu Beoplay H95 prezinta cel mai sofisticat model premium - atat ca materiale cat si ca performante acustice.

Ce primesti cand colaborezi cu noi

  • Cel mai bun preț din piață
  • 30 de zile drept de retur
  • Sfaturi de la specialiști pasionați
  • Transport gratuit
  • Ridicare din showroom inclusiv Sâmbăta
  • Suport telefonic pentru sfaturi si oferte speciale

ADRESA

One Herastrau Towers

Str. Nicolae G Caranfil 74B

Sector 1, Bucuresti

 

PROGRAM

Luni - Vineri 10:00 - 19:00

Sambata 10:00 - 13:00

 

TELEFON

+40 728 091 091