Politica de retur

Orice produs achiziționat de pe site-ul nostru se poate returna în termen de 30 de zile de când a fost livrat de curier.

În cazul în care te decizi să returnezi un produs achiziționat de la noi, trimite-ne un e-mail pe adresa info@audiomonkey.ro și te vom ajuta cu drag. Ca să identificam comanda ta mai ușor, te rugăm să precizezi numele pe care s-a făcut comanda și produsul cu pricina.

Transportul va fi acoperit de către tine însă dacă vrei, poți folosi contractul nostru de curierat.

Îți vom trimite noi curierul și te vei bucura de tarifele noastre de expediere. La final, vom deduce contravaloarea transportului din suma returnată.

În cazul în care returnezi un produs achiziționat de la noi, el trebuie returnat și cu eventualele cadouri primite cu bunul respectiv.

În cazul în care ai primit puncte bonus la achiziționarea acelui bun, punctele respective vor fi anulate din contul tău. În cazul în care punctele bonus au fost deja consumate, vom deduce suma respectivă din suma returnată.

Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) aflate în cutia produsului trebuie returnate și ele.

Produsul returnat trebuie ambalat și protejat corespunzător (fără etichete lipite pe acesta, fără tăieturi, rupturi etc.).

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca produs resigilat, ca urmare a manipularii sale, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării sale (de exemplu : accesorii lipsă, produsul este deteriorat, pătat, zgâriat, lovit, îndoit, fisurat, etc), ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă care să acopere costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate sau lipsă și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs resigilat.

Te vom informa de această taxă în momentul în care vom recepționa produsele returnate.

Pentru căștile in-ear, vom depune un efort suplimentar de igienizare pentru a le putea oferi altui client să se bucure de ele. De aceea, pentru orice cască in-ear returnată și desigilată vom percepe o taxă de 50 lei pentru igienizarea sa, indiferent de starea în care se află casca respectivă.

În cazul în care nu ești de acord cu taxele de mai sus poți cere re-expedirea produsului.

 

Există bunuri vândute de Audio Monkey ce nu pot fi returnate?

Nope, orice produs cumpărat de la Audio Monkey, poate fi returnat în termen de 30 de zile de la primirea sa.

 

Rambursarea sumei plătite pentru un bun returnat

În cazul în care comanda este achitată, vom rambursa suma platită în maxim 14 (paisprezece) zile de când ne-ai spus că vrei să returnezi produsul. Oricum, să stii că vei primi banii mult mai repede, doar să găseasca timp colegele noastre de la contabilitate să facă plata.

Ne rezervăm însă dreptul să amânăm rambusarea sumei până la primirea bunurilor returnate pentru a putea evalua starea lor.

Pentru persoane fizice, suma va fi returnată în contul indicat de tine.

 

Condițiile de retur pentru persoane juridice

În cazul persoanelor juridice, legea nu stipulează dreptul de retur pentru cumpărăturile on-line, în schimb noi oferim și persoanelor juridice posibilitatea de a returna orice produs achiziționat de pe site-ul audimonkey.ro.

Pentru persoane juridice suma va fi returnată sub forma de voucher egal cu valoarea produsului returnat ce poate fi folosit pentru alte achiziții pe site. Voucherul primit nu va putea fi transformat în bani.