Bang & Olufsen - Sisteme Home Cinema

Crearea experienței cinematografice perfecte în casa ta

Să auzi înseamnă să crezi. Pentru că, atunci când este redat corect, sunetul are capacitatea incredibilă de a te transporta din sufragerie, pe un stadion plin, la fundul oceanului - sau pe o galaxie îndepărtată.

AUZI. VEZI. SIMȚI

Îmbunătățirea experienței home cinema


Descoperă avantajul trecerii la un televizor Beovision prin difuzoarele uimitoare și posibilitatea de a-ți crea propria experiență home cinema. Posibilitățile tale sunt nelimitate, iar experiența este garantată să îți aducă un zâmbet pe față.

Experiența cinematografică Bang & Olufsen


Bang & Olufsen este diferit de majoritatea brandurilor, deoarece proiectează produsele astfel încât să funcționeze împreună ca un sistem integrat. Cum ar fi procesorul de sunet digital din interiorul unui televizor Beovision, care „cunoaște” capacitățile exacte ale tuturor celorlalte produse din cameră. Acest lucru îi permite televizorului tău să optimizeze automat distribuția sunetului - nu numai în funcție de configurație, ci și în funcție de camera și pozițiile de ascultare și conținut. În acest fel, te poți bucura de un sistem muzical, un televizor și un sistem home theater; totul într-un singur pachet.

SUNET


Sunet care îți dă senzația că ești acolo

Experiența de home cinema începe cu un sunet autentic, puternic, care te duce chiar în tribune, cu mii de fani îndrăgostiți sau la volanul mașinii într-o cursă. Când auzi perfect ceea ce se întâmplă acolo, simți că ești acolo.

FLEXIBILITATE


Libertatea de a-ți îmbunătăți sistemul în timp

Când alegi difuzoarele de home theater, alegi calitatea în locul cantității. Boxele Bang & Olufsen Beolab îți vor aduce decenii de plăcere, oferindu-ți opțiunea de a-ți extinde sistemul în timp. Fii sigur, experiența ta va fi stelară din prima zi atât pentru filme, cât și pentru muzică.

PERSONALIZARE


Alege stilul care se potrivește cu casa ta

Difuzoarele și televizoarele de la Bang & Olufsen îți permit să personalizezi aspectul, alegând materialele și paletele de culori preferate. Poți chiar să le integrezi în sistemul tău smart home pentru o experiență perfectă.

DESIGN


Decorează-ți spațiul cu un sunet frumos

Produsele Bang & Olufsen home theater sunt construite pentru a aduce ani de performanță de neegalat. Acest angajament pe termen lung necesită modele durabile care își păstrează atracția vizuală in ciuda schimbări tendințelor și stilurilor de interior. Răspunsul Bang & Olufsen este același ca oricând: Originalitate și autenticitate.

TONMEISTER

Geoff Martin


„La Bang & Olufsen, ne-am angajat să vă oferim experiențe cinematografice autentice, care să fie fidele intențiilor cineastilor. Deci, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că vedeți și auziți tot ce a fost intenționat să auziți.”

Sunet


Bang & Olufsen, bazându-ne pe aproape un secol de inovație sonoră, poate oferi o gamă de difuzoare și televizoare care se integrează perfect împreună. Împreună, formează un sistem incredibil cu o capacitate unică de a se adapta stilului tău de viață. Fie că urmărești un film pe canapea, că te uiți la știri de la masă sau pur și simplu ascultați muzică, vei obține întotdeauna o performanța optimă.

BEOLAB SPEAKER SOUND

Lărgește scena și extinde experiența


Experiența ta home cinema se intensifică cu fiecare set de difuzoare pe care le adaugi, ușor de instalat. Difuzoarele active Beolab se conectează direct la televizorul tău Beovision cu fir sau fără fir și fără a avea nevoie de un receptor sau amplificator autonom. Cu funcții inteligente precum Active Room Compensation, Beam Width Control și Acoustic lens technology, nu este niciodată o problemă dacă canapeaua sau difuzoarele nu sunt așezate în locul perfect - vi se garantează în continuare o performanță sublimă a sunetului surround.

BEOVISION TV SOUND

Superputeri incluse


Un televizor Beovision este proiectat pentru performanțe acustice superioare. Difuzoarele sale puternice cu 3 canale oferă o performanță stereo impresionanta și o reproducere clară a vorbirii. Într-o configurație surround, funcția de gestionare a basului încorporată asigură că frecvențele joase solicitante sunt trimise întotdeauna către cele mai capabile difuzoare. Și datorită tehnologiei True Image, sunetul este automat up sau downmixed la numărul de difuzoare utilizate la un moment dat.

PERFORMANȚĂ FLEXIBILĂ

Pentru toate modurile în care te bucuri de sunet acasă


Sistemul tău home theater Bang & Olufsen oferă mult mai mult decât experiențe cinematografice excepționale de pe canapeaua din sufragerie. Poate vrei să afli știrile din camera de luat masa. În această situație, ecranul televizorului se întoarce automat spre tine și activează cele mai apropiate două difuzoare. Redarea muzicii: alege-ți lista de redare și bucură-te de melodiile tale de la cele mai puternice difuzoare. Posibilitățile sunt nelimitate.

INTEGRARE ÎN CASĂ

Casa inteligentă vie


Cu Bang & Olufsen, poți integra sistemul tău home theater cu restul tehnologiei smart home pentru o experiență perfectă care îți îmbunătățește viața de zi cu zi în moduri subtile și luxoase. Cum ar fi operarea sistemului smart home cu Beoremote One. Sau folosind panoul de control de acasă pentru a-ți controla produsele Bang & Olufsen. Întoarce televizorul spre zona de relaxare preferată și optimizează sunetul surround pentru poziția ta de vizionare - totul cu o singură apăsare pe Beoremote One.

Proiectează-ți experiența


Există o soluție Bang & Olufsen unică pentru fiecare casă. Aceste trei exemple ilustrează cât de diferită poate fi experiența ta cinematografică Bang & Olufsen.

TELEVIZOR

Descoperă detaliile

Televizorul Beovision este piatra de temelie a experienței tale home cinema. Datorită configurației stereo integrată cu 3 canale, te vei bucura de un dialog clar și de performanțe stereo surprinzător de bogate de la un singur televizor. Beovision Harmony este disponibil în diferite dimensiuni.

TELEVIZOR CU DIFUZOARE FRONTALE

Experimentează drama și amploarea

Gândește-te la un concert live. Vocea clară a cântărețului te lovește, în timp ce sunetul instrumentelor vor umple întreaga cameră. Prin adăugarea unui set de difuzoare frontale, televizorul tău. Beovision devine un canal central, lărgind instantaneu scena sonoră dincolo de ecran pentru o experiență și mai mare.

TELEVIZOR CU DIFUZOARE FRONTALE SI LATERALE

Pare că ești acolo

Dacă dorești o experiență cinematografică autentică, să ai difuzoare frontale si laterale este singurul mod. Acesta este momentul în care auzi publicul din spatele tău, mulțimea care aplaudă sau simți fizic mașina trecând pe lângă tine. Este senzația spectaculoasă de „a fi acolo” - chiar în sufrageria ta.

DESIGN

Sunet care merită văzut


Etosul Bang & Olufsen, bazat pe design, este la fel de vechi ca moștenirea lor audio, când au dezvoltat primul lor sistem audio pentru cinematografe la sfârșitul anilor 1920. Făcând produse care durează ani de zile, adesea zeci de ani, designul și măiestria devin la fel de importante ca și performanța. Ar trebui doar o scurtă privire pentru a înțelege nivelul de atenție și grijă care este pus în fiecare produs Bang & Olufsen. Aspectul, adesea mai aproape de mobilierul clasic decât de tehnologia de ultimă oră. Materialele autentice, plăcute și exclusive, permițându-ți adesea posibilitatea de a-ți selecta aspectul lor.