Bang & Olufsen - Multiroom

BOXE CE ÎMBUNĂTĂȚESC ASPECTUL CASEI

Alege boxele potrivite casei tale

Este vineri seara și te relaxezi acasă după o zi lungă. Pornește difuzorul pentru a asculta piesa care are întotdeauna puterea de a te mișca și exact așa, seara ta, a fost transformată. Muzica potrivită îți poate îmbunătății instant starea de spirit, iar difuzorul potrivit înseamnă că te poți bucura de aceste momente ori de câte ori ai cea mai mare nevoie de ele.


Planifică si cercetează


Există multe tipuri de boxe și, cu puțină planificare, poți descoperi cu ușurință cele concepute pentru a-ți completa interiorul și stilul de viață în mod egal. Găsirea difuzorului potrivit poate oferi o experiență audio remarcabilă în casa dvs., îmbunătățind în același timp spațiul în care locuiți, înseamnă luarea în considerare a câtorva factori. Spațiul în care veți folosi difuzorul face o diferență uriașă pentru boxa care vi s-ar potrivi

FORMA ȘI DIMENSIUNEA CAMEREI

Evaluarea spațiului tău


Interioarele mari au nevoie de drivere puternice și bas bogat, capabile să umple camera în care sunt amplasate. Spațiile mai mici, în special cele din mediul urban, vor avea nevoie de mai puțină putere brută. Ambele ar trebui să aibă capacitatea de a furniza sunet nuanțat la toate nivelurile de volum. Difuzoarele cu o funcție de compensare a camerei vă permit să obțineți cea mai bună și mai potrivită performanță a sunetului pentru spațiul dvs. În foarte puține cuvinte, un difuzor cu Active Room Compensation va lua în considerare amplasarea difuzorului și tot sunetul care revine de pe pereții și mobilierul din cameră.

BEOPLAY A9

MEDIU ȘI SCOP

Tip de cameră


Cele mai potrivite difuzoare pentru bucătării și băi vor avea un rating IP rezistent la praf și apă. Evaluări ca acestea vă arată care difuzoare au fost create pentru a rezista la stropi sau murdărie - permițându-vă să plasați și să utilizați difuzorul cu încredere, chiar și în medii care ar putea deveni umede sau dezordonate. Atunci când alegeți un difuzor pentru sufragerie sau dormitor, estetica este probabil să fie aproape de vârful agendei. Culorile ușoare și textilele naturale sunt ideale pentru completarea interioarelor, în timp ce posibilitatea de a alege, de la metal ultra-moderne la finisaje frumoase din lemn, vă permite să găsiți difuzorul care se potrivește cel mai bine esteticii dvs.

Amplasarea difuzoarelor


Amplasarea difuzorului este un factor cheie, deoarece unele caracteristici pot fi optimizate pentru anumite setări. Chiar dacă vă gândiți la o boxă WiFi portabilă, plasarea poate fi foarte utilă de luat în considerare. Difuzorul poate avea o locație semipermanentă pentru încărcare sau între utilizări sau o rotație stabilită a locurilor în care aveți tendința să o utilizați.

STAND PENTRU PODEA

Difuzoarele amplasate pe podea sunt piese de design excelente și oferă un sunet puternic. Acestea tind să aibă un sunet mai puternic decât difuzoarele mai mici și oferă adesea atât sunet direcțional, cât și sunet 360, umplând frumos o întreagă cameră.

BOXE PENTRU BIBLIOTECĂ

Boxele pentru rafturi pot oferi, de asemenea, un sunet impresionant, în timp ce se încadrează perfect în decorul camerei. Sunt foarte flexibile când vine vorba de amplasare și se pot adapta cu ușurință la camere de dimensiuni diferite. Multe sunt, de asemenea, capabile de focused listening și sunet 360.

SUPORT PENTRU PERETE

Un difuzor montat pe perete eliberează spațiu de pe rafturi, podea sau masă și permite o experiență audio ambientală. De asemenea, sunt perfecte pentru experiențe de ascultare partajate și sociale, fie că este vorba despre un podcast favorit sau playlistul pentru o petrecere.

Mod de ascultare


Modul în care ascultăm muzică este unic pentru noi. Când alegeți un difuzor pentru casa dvs., merită să vă gândiți la modul în care aveți tendința de a interacționa cu sunetul. Modul în care ascultați va determina ce funcții sunt mai importante atunci când vă alegeți difuzorul, indiferent dacă este un sunet clar dirijat excelent pentru cărți audio sau un sunet ambient bogat ideal pentru a vă bucura cu prietenii. Lucrurile importante de luat în considerare includ:

ATITUDINEA TA FAȚĂ DE SUNET

Sunteți un ascultător pasiv care se bucură de sunetul de fundal pe măsură ce vă îndepliniți sarcinile sau un pasionat de sunet care ascultă activ? Dacă ascultați în mod normal pasiv, cel mai mult v-ar plăcea să folosiți un difuzor montat pe perete sau pe raft. Dacă vă place să vă cufundați pe deplin în muzica preferată, este posibil să preferați sunetul mai puternic al unei varietăți de podea.

EXPERIENȚA PREFERATĂ

Sunteți mai predispus să vă bucurați de un sunet concentrat ideal pentru ascultarea solo, podcast-uri și cărți audio sau doriți un sunet 360 ideal pentru întruniri? Căutați difuzoare care redau muzică în modul preferat sau alegeți difuzoare care sunt capabile să ofere o varietate de moduri de ascultare diferite, permițându-vă să le schimbați în funcție de situație.

SUNETUL PREFERAT

Îți place să te așezi la un podcast palpitant sau să asculți o rețetă mai des decât îți place să asculți un artist preferat? Când intenționezi să utilizezi difuzorul în principal pentru a te bucura de povești sau narațiuni, un difuzor de raft cu sunet concentrat este ideal. Ascultarea muzicii este mai versatilă, așa că poți experimenta diferite moduri de ascultare și destinații de plasare pentru a-l găsi pe cel care îți place cel mai mult.

 

Găsiți difuzoarele care vă completează casa


Beosound Level

Beosound 2

Beosound Stage

Beosound Balance

Beoplay A9

Adaugă mai multe difuzoare în casa ta


Beosound Emerge

Beosound 1

Beoplay M5