Bang & Olufsen - Gaming

Bang & Olufsen

Călătoria în gaming

Inginerii Bang & Olufsen caută mereu următoarea modalitate de a îmbunătăți experiențele de ascultare, iar în ultimii ani, lumea jocurilor s-a prezentat ca o distracție din ce în ce mai convingătoare. Jocurile pot fi la fel de captivante ca și vizionarea unui film cu sunet surround - cu căștile potrivite.


Proiectat pentru XBOX

Virtual Boom Arm

Astralis Pro-gamers

Bang & Olufsen a acceptat provocarea de a crea un produs care să le permită jucătorilor să experimenteze jocurile lor preferate ca niciodată; și apoi să oprească cu ușurință sesiunea de jocuri și să treacă fără probleme la ascultarea de muzică sau podcasturi cu aceeași pereche elegantă de căști

Sunetul și performanța sunt piloni fundamentali pentru Bang & Olufsen, profund conectați la valorile de a aduce la viață experiențe de sunet uimitoare, inovație și produse de lungă durată. Acum, aplică principiile lor de bază în lumea jocurilor.

Cu puțin ajutor din partea partenerilor de la XBOX


Cu pasiunea comună pentru experiențele captivante și dinamice, Bang & Olufsen a făcut echipă cu XBOX pentru a aduce o experiență sonoră precisă și puternică jocurilor. Beoplay Portal a fost proiectat având în vedere performanța maximă – un angajament care garantează o experiență de joc îmbunătățită pe XBOX.

Adaptate pentru dorințele fanilor Xbox, căștile wireless pentru jocuri sunt primul produs din seria XBOX Limited Designed for XBOX X|S, aducând o experiență premium jocurilor XBOX. Conexiunea wireless cu latență redusă între Beoplay Portal și XBOX le face alegerea ideală dacă preferați să vă jucați fără cablu. De asemenea, Virtual Boom Arm vă oferă un microfon de înaltă calitate, fără prezența uneori frustrantă a unui braț fizic.

Virtual Boom Arm și alte tehnologii de ultimă generație


ASPECT NOU

Virtual boom arm

-

Cea mai inovatoare parte a Beoplay PORTAL poate fi Virtual Boom Arm, care înlocuiește acel braț fizic cu o serie de microfoane puternice și direcționale. Acest lucru a oferit libertatea de a proiecta o pereche de căști de gaming care are un aspect nou, netradițional.

EXCLUSIV PENTRU XBOX

Conexiune cu latență scăzută

-

Folosind adaptorul wireless Xbox pentru Windows 10, vei obține aceeași conexiune rapidă și stabilă pentru jocuri pe PC. Te poți bucura de același lucru printr-o conexiune USB-C, care îți va încărca căștile în timpul utilizării.

SCUFUNDA-TE

Dolby Atmos Surround Sound

-

Când se conectează în toate cele trei moduri, Beoplay Portal va oferi un sunet surround virtual uimitor prin Dolby Atmos pentru căști. Această tehnologie de ultimă generație plasează sunetele jocului în jurul tău cu o precizie tridimensională, astfel încât să poți reacționa mai rapid și mai precis - făcându-te să te simți ca și cum ai fi în mijlocul acțiunii de fiecare dată.

BEOPLAY PORTAL

LUCRÂND CU ASTRALIS

Aprobare de la un jucător profesionist


Lucrând cu echipa daneză de esports Astralis, inginerii Bang & Olufsen au reușit să ofere jucătorilor căști de ultimă generație și, de asemenea, să primească feedback de la jucători profesioniști. Aceste informații prețioase i-au ajutat pe dezvoltatorii de produse să creeze căști de gaming care sunt la fel de perfecte pentru jocuri, precum și pentru a vă pierde în muzică în timp ce călătoriți sau vă relaxați.