Bang & Olufsen - Design

JO NAGASAKA, ARHITECT

Povești de design

„Când ajung să cunosc un lucru nou, inevitabil mă confrunt cu o provocare care mă îndeamnă să creez ceva nou.” Arhitectul prolific Jo Nagasaka ne spune cum dialogurile cu diferite locuri, spații și oameni îi alimentează procesul creativ.


O actualizare a înțelepciunii


„Design, pentru mine, înseamnă o„ actualizare a înțelepciunii ”, o actualizare prin cunoaștere.” Nagasaka este filozofic în abordarea sa față de spațiile și locurile în care lucrează, fiecare situație este diferită și creează o proprie abordare și mod de lucru. „Trebuie să creez ceva nou vizitând diverse locuri, observând diverse valori și având diverse dialoguri. Asta mă face să mă schimb în mod constant.”

 

Urmărește mai jos interviul complet cu arhitectul Jo Nagasaka și actorul și regizorul Joe Odagiri, filmat în timpul evenimentului Beovision Harmony și Beosound Stage la Muzeul de Artă Contemporană din Tokyo.

Arhitecți Schemata


În timpul ce studia arhitectură la universitate, Nagasaka a început să colaboreze cu prietenii săi care erau muzicieni și dansatori, dorind să creeze modalități prin care să-și perfercționeze munca. Nagasaka descrie modul în care acea experiență l-a entuziasmat și l-a determinat să începă să creeze designuri. ”Apoi am început să lucrez cu prietenii mei pentru a proiecta mobilier și am numit echipa noastră Schemata Architects.”

Bang & Olufsen la Isetan în Tokyo


Nagasaka și Schemata au lucrat cu numeroase mărci și organizații, atât în Japonia, cât și la nivel internațional - într-adevăr, un proiect recent au fost vitrinele pentru Bang & Olufsen la Isetan din Tokyo.

Pentru Nagasaka, în numeroasele sale proiecte și abordări, o abordare a lui asupra creativității este schimbarea. „În mod evident, provocările pot fi o dificultate, dar nu-mi pasă atât de mult”, explică Nagasaka. „Mai degrabă, preocuparea mea fundamentală este cum să ofer clienților mei o experiență inspirațională care să mă entuziasmeze și pe mine, prin spațiul pe care îl proiectez.”

„Ne putem schimba prin dialoguri cu oameni importanți”


„Ne putem schimba prin dialoguri cu oameni importanți”, continuă Nagasaka, aducând întregul proces – gândirea și sentimentul care intră în designul său – înapoi la relațiile și discuțiile care au loc între noi și spațiile în care locuim, lumea în care trăim.

Descoperiți produsele prezentate


Beovision Harmony

Beosound Stage

Beosound 2

Beosound 1