Bang & Olufsen - Biroul de acasa

FĂ LUCRATUL DE ACASĂ O PLĂCERE

Biroul de acasă

Munca de acasă a trecut de la un eveniment ocazional la o așteptare de zi cu zi. Îmbrățișați potențialul de flexibilitate și reduceți provocările prin crearea unui spațiu de birou acasă care vă sprijină și vă motivează.


Idei pentru biroul de acasă


O mare parte din viața noastră de acasă este acum digitală, încât poate fi tentant să vă mențineți spațiul de lucru fluid. Acest lucru are avantajele sale, mai ales dacă sunteți un fan al schimbării peisajului, dar pentru lucrul prelungit de acasă, sunt multe de spus despre configurarea unei stații de lucru permanente.

Crearea unui spațiu de lucru desemnat este, de asemenea, un indiciu important pentru familia ta, permițându-le să-ți separe timpul social de timpul tău de lucru. Cazul ideal este să aveți o cameră separată care se poate transforma într-un birou desemnat de acasă, dacă nu, atunci puteți găsiți modalități de a vă marca zona de lucru.

Dacă trebuie să lucrați în sufragerie sau la masa din bucătărie, încercați să instalați o stație de lucru care poate fi ușor demontată și instalată din nou. Chiar și indicii vizuale simple, cum ar fi covorașe colorate sub laptop, un ecran pliabil sau un set de rafturi pe roți pentru fișiere sau echipamente, pot crea acea separare esențială între timpul de lucru și timpul de joacă.

Accesorii si elemente esențiale pentru munca de acasă


Experimentați și investiți în câteva alegeri inteligente pentru a spori confortul spațiului de lucru de acasă.

Încercați un birou înalt sau reglabil: cu mai puține călătorii în bucătăria personalului sau în sălile de ședințe, reduceți șansele de a deveni sedentar cu un birou care vă permite să stați în picioare.

Investește într-un scaun bun: vei petrece mult timp stând în fața laptopului, iar sprijinul decent pentru spate este absolut esențial.

Decorează-ți spațiul: ajută la crearea unui aer liniștitor și la o separare de viața de acasă, incluzând ceva care să-ți odihnească ochii, cum ar fi un tablou sau o plantă.

Folosiți-vă difuzoarele: pentru libertate de mișcare fără căști, asociați difuzorul portabil cu telefonul pentru a răspunde la apeluri și a participa la ședințe.

BEOSOUND A1 2ND GEN

Cum să lucrezi de acasă atunci când ai copii


Poate fi mai dificil pentru copii să înțeleagă diferența dintre muncă și joacă, mai ales când rutinele normale au fost întrerupte.

Dacă sunt suficient de mari, încercați să întocmiți un orar care să îi ajute să înțeleagă când vă veți putea distra cu ei și când trebuie să lucrați.

Folosiți difuzoare portabile cu funcție de asistent vocal pentru a seta alarme sau memento-uri pe care copiii dvs. le pot asculta, cum ar fi o melodie preferată care se redă când este timpul să opriți e-mailurile de la serviciu și să vă alăturați din nou familiei.

Când micuții tăi se bucură de timpul de joacă și trebuie să te poți concentra, încearcă căștile cu active noise cancellation care te vor ajuta la eliminarea distragerilor. Sau, dacă vă bucurați de o coloană sonoră în timp ce lucrați, dar aveți nevoie să auziți copii, modul de transparență vă poate fi foarte util.

Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit când lucrezi de acasă


Munca de calitate se întâmplă în medii care susțin procesele creative. Creați un spațiu care vă va ajuta să vă concentrați și să lucrați bine ținând cont de starea dvs. de spirit.

Iluminarea bună poate face o diferență majoră. Dacă zona dvs. de lucru nu beneficiază de multă lumină naturală, luați în considerare adăugarea unei lămpi care imită lumina soarelui pentru a obține unele dintre acele raze de bine.

Lumânările sau uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, foarte utile nu numai pentru a ajuta la combaterea stresului, ci și pentru a vă pregăti mintea și corpul pentru trecerea la „modul de lucru” atunci când nu vă puteți deplasa într-un alt spațiu fizic.

Încercați să minimizați firele și căutați modalități simple de a vă încărca diferitele dispozitive. Iritarea de a muri bateria sau de a încurca cablurile vă poate ruina fluxul. Plăcile inteligente de conectare și de încărcare fără fir vă pot ajuta să vă păstrați spațiul liber.

Inspirație Bang & Olufsen pentru biroul dvs. de acasă


Îmbunătățiți-vă stația de lucru de acasă cu difuzoare care oferă mult mai mult decât muzică de fundal. Asociați difuzoarele compatibile Bluetooth cu dispozitive mobile sau laptopuri pentru o claritate excelentă a apelurilor în timpul întâlnirilor sau alegeți modele cu asistent vocal integrat pentru niște ajutor rapid.

Îmbunătățiți nivelul de concentrare chiar dacă sunteți instalat în camera de zi, cu o gamă de căști suficient de confortabile pentru a fi purtate perioade lungi de timp. Căutați funcții utile, cum ar fi un ANC puternic pentru a neutraliza zgomotul de fundal și comenzi tactile intuitive pentru preluarea ușoară a apelurilor sau modificarea volumului.

Cel mai bine, când ziua de lucru este încheiată, difuzoarele și căștile tale pot trece în modul perfect de a te relaxa, de a te juca și de a te bucura de tot confortul de acasă.

Beoplay H95

Beoplay HX

Beoplay EQ