Bang & Olufsen - Active Noise Cancellation

UN SCURT MANUAL

Ce este Active Noise Cancellation?

Active Noise Cancellation (ANC) utilizează difuzoare de anulare a zgomotului pentru a reduce zgomotul de fundal nedorit


UN SCURT MANUAL

Tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) utilizează un sistem de anulare a zgomotului pentru a reduce zgomotul de fundal nedorit. Sistemul se bazează pe microfoane care „ascultă” sunetele din exterior și din interiorul căștilor, un chipset ANC care inversează undele sonore și un difuzor în interiorul căștilor care anulează sunetul exterior prin unde sonore neutralizante. Cum ai lua +2 de afară și a adăuga -2 înauntru pentru a face zero.

 

Anularea activă a zgomotului poate fi procesată prin intermediul chipset-ului ANC utilizând fie:

1) un sistem ANC feed-forward, având un microfon care este plasat în exteriorul căștilor

2) un sistem ANC de feedback având un microfon care este plasat în interiorul căștilor

3) un sistem ANC hibrid care este o combinație între un sistem ANC feed-forward și un feed-back ANC

Noise Cancellation tipuri și configurări

Căștile tale pot anula zgomotul în mai multe moduri. Alege setarea, modul sau tipul de anulare a zgomotului care se potrivește navetei tale sau care îți îmbunătățește timpul de relaxare.

· Anularea pasivă a zgomotului utilizează cupe pentru urechi bine proiectate pentru a izola zgomotul nedorit. Acestă tehnologie este utilizată atât pentru căștile over-ear, cât și pentru căștile in-ear, unde căștile în sine te vor izola de zgomotul din jur.

· Anularea activă a zgomotului utilizează microfoane și difuzoare pentru a reduce zgomotele de fundal și cele din jur. Acesta este cel mai cunoscut tip și a fost folosit în cea mai mare parte la căștile over-ear. Tehnologia a devenit atât de mică și eficientă din punct de vedere al bateriei acum, încât poate fi utilizată în adevăratele căști fără fir in-ear.

· Anularea activă prin zgomot activ utilizează microfoane și difuzoare pentru a se adapta automat la mediul înconjurător. Acesta este tipul mai sofisticat de ANC în care nivelul de anulare a zgomotului se adaptează digital la mediul înconjurător.

· Anularea zgomotului activ ajustabil îți permite să modifici cât de mult zgomot de fundal auzi. Acest lucru este util atunci când dorești să ai control deplin.

· Modul de transparență îți permite să te reconectezi cu ușurință la lumea din jur, fără a opri muzica sau a-ți scoate căștile din urechi.

· Modul de transparență reglabil îți permite să schimbi cât de mult din lumea exterioară dorești să auzi, fără a-ți opri muzica.

Călătorind cu ANC

Fie că dorești să petreci călătoria ascultând un podcast, albumul preferat sau pur și simplu blocând zgomotul din jurul tău, astfel încât să te poți bucura de călătorie în liniște, căștile cu ANC te vor ajuta. Activarea modului ANC pe căști va consuma mai multă baterie. Deci, dacă nu îți pasă prea mult de zgomot atunci când călătorești, poți opri ANC pentru a extinde durata de viață bateriei. Cea mai bună alegere pentru o călătorie cu avionul ar fi căștile cu ANC hibrid, deoarece acestea vor acționa atât pe zgomote de joasă frecvență - cum ar fi zgomotul profund al unui avion -, cât și pe frecvențe mai înalte, cum ar fi vocile oamenilor.

ALEGE DIN COLECȚIA NOASTRA DE CĂȘTI CU ANC

BEOPLAY HX

BEOPLAY H95

BEOPLAY PORTAL