Oferta Personalizata LEMON

"ACASĂ" SUNĂ BINE

Ofertă personalizată Lemon Interior Design

Noiembrie 2020

MULTIROOM Bang & Olufsen

B&O Celestial

... control prin Beoremote Halo

...amplificare prin BeoAmp2

... streaming prin Beosound CORE

Bang & Olufsen Celestial

Boxe de tavan pe doua sau trei cai cu diametre de 6, 8 sau 10 inch. Boxele mici de 6 inch pot fi folosite in bai si in spatii mici, iar boxele mari, de 10 inch – sunt foarte puternice ca volum, coboara pana la un bass de 28Hz. Vom alege impreuna tipul boxelor in functie de necesitatile fiecarei incaperi : doar sunet ambiental sau pretentii de calitate si volum mai ridicat.

Grile metalice au un aspect deosebit. Tweeterele se pot orienta catre pozitia de ascultare. Necesita existenta unui tavan fals din rigips sau construirea unei incinte cilindrice pentru a le incastra. Trebuie sa discutam detaliat despre situatia tavanelor din fiecare incapere. Adancimile boxelor variaza intre 89mm si 188mm. Boxele sunt rezistente la apa si abur IPX6

Aluminium

Bronze Tone

Brass Tone

Anthracite

Bang & Olufsen Beoremote Halo

Cu ajutorul telecomenzii se pot alege sursele de continut (Spotify, TuneIn, Chromecast, etc) si se poate controla volumul.

Telecomanda HALO poate fi aleasa in varianta pentru masa sau pentru perete.

Bang & Olufsen BeoAmp2

Necesita sursa de curent electric. Sursa de semnal poate fi prin cablu PowerLink de la un streamer Beosound CORE sau alta solutie de LineIn audio Interconect 2 x RCA.

Se poate pozitiona in tavanul fals (langa boxele de tavan) sau in interiorul unui rack pozitionat in spatiul tehnic. Doua unitati BeoAmp2 se pot incadra intr-o unitate 1U. In pachetul produsului sunt incluse si cleme metalice pentru montare in rack.

Posibilitate de LoopOut – inlantuire cu alte amplificatoare similare pentru acelasi continut intr-un spatiu ce necesita mai multe boxe, dar o singura sursa.

Foarte silentios – racire pasiva.

ICEpower, amplificare Class-D – eficient din punct de vedere termic.

Bang & Olufsen Beosound Core

Conectivitate: Wi-Fi, Ethernet and Bluetooth Connectivity. Protocoale wireless: Chromecast built-in, Apple AirPlay, Bluetooth Audio Streaming, DLNA, Spotify Connect

Servicii de streaming: Spotify, Deezer, TuneIn Internet radio.

Bang & Olufsen Beoliving Intelligence Hub

Reprezinta o interfata, un gateway, intre sistemul de automatizari al casei (Control4, KNX, Crestron) si reteaua multiroom de sunet Bang&Olufsen.

Se pot corela diverse scenarii impreuna cu sunetul ambiental – lumini, draperii, control access.

HOME CINEMA

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Bang & Olufsen Beolab 50

Bang & Olufsen Beovision Eclipse